Kennismaken

Graag stel ik me aan jou voor. Mijn naam is Reggie van Himbergen en ik woon in Oisterwijk. Samen met de allerleukste man, drie prachtige (uitwonende) kinderen en twee lieve labradors vormen we een fijn samengesteld gezin waar ik trots op ben! Fotografie, schrijven, uiteten, zelf lampen maken, naar zee gaan, stedentrips & Italië zijn dingen waar ik blij van word.

Coachen & trainen doe ik al jaren met veel plezier en sinds 2019 als zelfstandig ondernemer wat me goed bevalt! Als ik werk met jongeren komen mijn talenten enthousiasme, empathie, luisteren en positiviteit het best tot hun recht.

Ik werk samen met andere coaches en ondernemers, omdat ik geloof in elkaar versterken en van elkaar leren. Mooie voorbeelden hiervan zijn Studiekeuze ZUID en Kickor. Samen zoveel mogelijk jongeren begeleiden in de keuzejungle is ons gezamenlijk doel

Mijn missie:
Jongeren vanuit zelfinzicht, persoonlijke talenten & plezier bewust keuzes laten maken

Als we starten met een Flooow traject verwacht ik van jou de nodige pro-activiteit. Het gaat immers om jouw toekomst! Met veel plezier coach ik je dan bij je studie(her)keuze, je plan voor een tussenjaar en/of je talentontwikkeling.

Ik gun jou duidelijkheid in zelfinzicht & mogelijkheden!

Just do more
what makes you happy!

Reviews

Door dit studiekeuze traject heb ik mezelf echt leren kennen en weet ik welke richting ik op wil. Dit heeft mij in mijn tussenjaar weer zelfvertrouwen gegeven en rust.
Bij Reggie voelde ik me vanaf moment 1 erg op mijn gemak. Reggie is heel betrokken en heel positief, dat vond ik heel fijn. Ik zou een studiekeuze traject bij Flooow Coaching dus echt heel erg aanraden.
Dank je wel Reggie!

Michelle

De gesprekken met Reggie voelden meteen vertrouwd. Tijdens het traject kon ik met al mijn vragen terecht via app of telefoon. De testen waren pittig maar goed en ik kon mezelf hierin prima herkennen. We zijn op een goede en passende top 3 uitgekomen, mede dankzij twee dames die hun praktijkverhaal graag vertelden. Ik ben super tevreden over de begeleiding en sta achter mijn studiekeuze. Bedankt Reggie, we blijven appen.

Sam

We ontmoetten Reggie in Eindhoven op de onderwijsbeurs. Emma vond het kiezen van een vervolgopleiding moeilijk. Ze wist goed wat ze niet wilde, maar wat dan wel? Er was meteen een fijne klik met Reggie. Emma is op een andere manier van denken gezet. Wie is Emma, wat zijn haar talenten, en welke mogelijkheden zijn er? Het werd gaandeweg duidelijker. Emma heeft meer inzicht gekregen in wat ze wil en waar ze blij van wordt.

Moeder van Emma

Flooow Coach Reggie van Himbergen Studiekeuze Tussenjaar Talentontwikkeling

Wil je meer weten?
Bel, mail of app me!

Scroll naar boven