Flooow Studiekeuze Start Box

Kiezen is een proces en Flooow maakt dit keuzeproces gemakkelijker en leuker voor jou! 

Jezelf en jouw studiemogelijkheden ontdekken, vraagt om de juiste aandacht. Kies waar je blij van wordt en vooral wat bij je past! 

Kiezen is moeilijk als er teveel keuze is, in Nederland zijn er maar liefst meer dan 3.200 studies op MBO – HBO en WO niveau. Flooow helpt je daar bij!

 

Praktisch – Vrolijk – Handzaam

Hoe dan?!

Met de complete Flooow Studiekeuze Start Box vol handige tips & tools! Je zoekt het helemaal zelf uit of samen met jouw ouders. Ideaal om vanuit hier te starten, het overzichtelijk te houden en goed voorbereid de Open Dagen tegemoet te treden. Lekker thuis op de bank samen of in gesprek aan de keukentafel.

Voor wie?

Deze box is geschikt voor alle studie(her)kiezers en evt. hun ouders, voor tussenjaar twijfelaars en voor iedereen die wil (her)ontdekken waar persoonlijke interesses liggen.

Wat zit er in de startbox?

  • Een Flooow notitieblok met pen om samen te vatten in kernwoorden wat jouw richting gaat worden.
  • Een glossy en handzaam Flooow Magazine met praktische tips & tools die jou in 5 stappen door het studiekeuze proces helpen. Ook tref je hier een compleet studie overzicht aan op MBO, HBO en WO niveau op interessegebied. De 5 stappen loodsen jou overzichtelijk en prettig door jouw persoonlijke keuzeproces. Verder tips & tools voor ouders en praktische info over een tussenjaar. Een handzaam en helder Flooow Magazine om tussendoor weg te leggen en telt 34 blz.
  • Een Flooow Interesse Kaartspel om erachter te komen wat jij echt leuk vindt en waar jij van aan gaat! De gebruiksaanwijzing kun je via een QR code downloaden. Jouw sterkste persoonlijke interesses kun je weer koppelen aan de studierichtingen in het Flooow Magazine.  
  • Een coole Flooow Tas waar alles in kan als je op pad gaat om jouw favoriete studies te onderzoeken.
  • Een Flooow Stressbal (ook voor ouders geschikt!)
  • Confetti, want het tenslotte jouw feestje!
Flooow Studiekeuze Box met cadeaulint

BESTELLEN

Wil jij deze Flooow Studiekeuze Start Box bestellen?

Voor € 49,- is deze praktische en handzame Box voor jou. (excl. verzendkosten)
Klik op onderstaande knop en de Flooow Studiekeuze Start Box komt naar jou toe!
  
Scroll naar boven