eBook Studiekeuze Zuid

Wat als een spontaan initiatief begon krijgt inmiddels een stevigere vorm. Zes enthousiaste en bevlogen studiekeuze coaches hebben hun krachten gebundeld om jongeren te begeleiden in hun studiekeuze. Als start was er de Onderwijsbeurs in Veldhoven in september 2021 waar we allemaal de ervaring deelden dat er sterke behoefte is aan een fysiek gesprek, hoe kort dan ook. Even niet dat schermpje maar oprechte persoonlijke aandacht voor de studiekiezer. In een speeddate van een kwartier kwam deze behoefte meer dan duidelijk omhoog. De ouders en jongeren stonden dan ook letterlijk in de rij voor persoonlijke tips & tools. Wie zijn die zes enthousiaste coaches?


Sjoerd Bongaerts uit Roermond | Young Talent Coach

Fenna Schauwen uit Roosendaal | Senseyou

Annelies Hovestad uit Geldrop | Rubik Coaching

Judith Oltmans uit Heesch | Keuzepad

Emi Salas uit Oosterhout | Studiekeuzesucces

Reggie van Himbergen uit Oisterwijk | Flooow CoachingUitgangspunt en rode draad voor dit clubje enthousiastelingen zijn energie, enthousiasme, plezier en actie de keywords. Met de kleuren geel en blauw in het logo houden we de kleuren aan die bij ons passen. Geel staat voor zonnig, nieuwsgierig en energie. Blauw staat voor oprecht, professioneel en  ontspannen. Studiekeuze Zuid heeft uit een flinke dosis kennis en ervaring vanuit onderwijs, ondernemen en samenwerken. Elkaars krachten bundelen versterkt krachtig en maakt ons sterker in onze expertise, zo kunnen wij de studiekiezers nog beter begeleiden. Onze missie is dan ook zoveel mogelijk jongeren helpen met deze belangrijke keuze voor de toekomst!

Vandaar het idee voor de Slimme Studiekeuze Stappengids. Gemaakt speciaal voor jou en jouw ouders. Een uitgebreid eBook wat jou verder helpt met jouw studiekeuze! Om als echte tool te gebruiken tijdens jouw studiekeuzeproces. Want een proces dat is het zeker! Stap voor stap. Op zoek naar wat jou het beste past, waar jouw talenten het beste uit de verf komen en waar jij het meest blij van wordt! Wat vind je terug in de Slimme Studiekeuze Stappengids?

* De stappen die je moet zetten om tot een studiekeuze te komen.

* Slimme tips bij iedere stap.

* Een overzicht van scholen in het zuiden.

Verder tips & tricks over de mogelijkheden in studiekeuzeland ZUID en een handvat bij het studie onderzoek! Kom je er zelf toch niet helemaal uit dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met de coaches van Studiekeuze ZUID. Wij maken graag tijd voor jou!


Wil jij de gratis Slimme Studiekeuze Stappengids ontvangen? Vul het contact formulier onderaan de pagina in en ontvang het praktische eBook in jouw mailbox! En nee, ik ga je niet spammen:-)


Studiekeuze | Tussenjaar | Talentontwikkeling

info@flooowcoaching.nl | +31 6 57552150

Aangesloten bij Kickor, erkende professionals betreft studie- en loopbaankeuzes bij jongeren. Gecertificeerd studiekeuzecoach