Welkom, leuk dat je hier bent! 


FLOOOW is er voor persoonlijke begeleiding en betrokkenheid in studie(her)keuze, tussenjaar en talentontwikkeling. 

FLOOOW Coaching staat voor persoonlijke aandacht, soms confronterend, aanzet tot actie, enthousiasme en positiviteit. Het resultaat van een FLOOOW traject is bewustwording en zelfinzicht van jouw persoonlijke talenten, interesses, behoeftes met daarbij een passende studiekeuze. Ontwikkeling, betrokkenheid en plezier staan altijd centraal met jou in de hoofdrol! Doen waar je goed in bent en kijken wat echt bij je past, het klinkt heel simpel maar ik help je er graag mee! 

STUDIE(HER)KEUZE

Het studiekeuze proces begint met een uitgebreide intake waarin we kennis maken met elkaar. Liefst samen met ouders erbij zodat er later alle exclusieve aandacht voor de jongere is. Duidelijkheid in verwachtingen en inhoud van het traject creëren we dan samen. Het sterkste uitgangspunt voor een studie(her)keuze traject is 6 uur coaching (3 a 4 uur gesprekken) en twee online testen ter ondersteuning. 

Tijdens de gesprekken daarna kijken we uitgebreid naar persoonlijke, (studie) interesses, talenten en behoeftes. Deze gesprekken vinden alleen met de jongere plaats want dan pas wordt echt uit vanuit jezelf gekozen. Als je eerst op zelfonderzoek gaat weet je beter wat bij jou past, hierbij ondersteun ik jou. Ook maken we een passende studie top 3 met een bijhorend Open Dagen plan erbij. Jij mag zelf op studie onderzoek en ik ben jouw back-up. Tijdens dit proces ben ik er voor extra begeleiding, vragen en tips aan de zijlijn als je het nodig hebt.  

  • Visitekaartje Flooow studiekeuze voorzijde
  • Flooow keuze coaching skateboard sun
  • 542E063D-B386-464D-8BC2-D9FFFC0D8BF9
  • Flooow keuze coaching laptop koper
  • View Reggie zittend Flooow Coaching Loonse Duinen
  • Flooow studiekeuze coaching boek gezicht
  • Flooow studiekeuze rugzak
  • Flooow studie keuze coach skateboard
  • Visitekaartje Flooow studiekeuze achterzijde


TUSSENJAAR

Een tussenjaar is een goede invulling als je, om wat voor reden dan ook, nog niet weet welke studie je gaat kiezen. Een tussenjaar zonder plan is echter niet handig, daar wordt niemand blij van. Graag maak ik met jou samen een goed plan om het beste en mooiste uit jouw tussenjaar te halen. Zodat jij uitgerust, met zelfinzicht en een goede voorbereiding na dit jaar aan de slag kunt met de studie die het beste bij jou past. 93% wil weer graag de schoolbanken in na dit jaar, een mooi feitje om te weten (ook voor de ouders). Hiervoor heb ik een programma ontworpen zodat jij goed beslagen ten ijs komt, een persoonlijk plan op maat. Denk hierbij aan de risico's, effecten en mogelijkheden op maat gemaakt voor jou. Ook gaan we uiteraard met jouw studiekeuze aan de slag. Voor dit traject heb ik als uitgangspunt 10 uur coaching en volgen we elkaar het gehele jaar, er gebeurt namelijk heel veel dan. Meer weten? Informeer vrijblijvend......
Studiekeuze | Tussenjaar | Talentontwikkeling

info@flooowcoaching.nl | +31 6 57552150

Aangesloten bij Kickor, erkende professionals betreft studie- en loopbaankeuzes bij jongeren. Gecertificeerd studiekeuzecoach