Kennismaken

Graag stel ik me aan jou voor. Mijn naam is Reggie van Himbergen en ik woon in Oisterwijk. Samen met man, drie kinderen en twee labradors vormen we een prachtig samengesteld gezin waar ik trots op ben! Mede vanuit mijn ouderrol heb ik gemerkt hoe grillig en lastig het keuzeproces kan zijn, deze ervaring neem ik mee in het coachen van jongeren. Fotografie, schrijven, uiteten, naar zee, Stedentrips en Italië zijn dingen waar ik heel blij van word. Hier krijg ik een grote smile op mijn gezicht van en dan geniet ik extra. Vorig jaar heb ik mijn eerste boek uitgegeven en recent ben ik gestart met mijn tweede boek. Coachen en trainen doe ik al jaren met veel plezier en het allerleukste vind ik het als ik iemand kan laten kijken naar de beste versie van zichzelf. Namelijk doen waar je echt blij van wordt! Als je handelt vanuit jouw persoonlijke talenten, interesses en behoeftes ervaar je meer plezier. Bovendien gaan denken en doen vanuit jouw talenten je vele malen gemakkelijker af, ontwikkel je jezelf gemakkelijker en kom je sneller in een FLOOOW:-) 


Als ik werk met jongeren komen mijn talenten enthousiasme, empathie, luisteren, actie gerichtheid en energie het beste tot hun recht. Met veel plezier heb ik mijn opleiding Studiekeuzecoach afgerond nadat ik eerder een uitgebreide en een basis opleiding bij de Academie voor Counselling en Couching heb gevolgd. Daarnaast ben ik gecertificeerd TMA professional en aangesloten bij Kickor. Mijn ruime management- en trainer ervaring vanuit de mode retail neem ik ook nog dagelijks mee. Een leven lang leren is ook hier het motto en iedere specialisatie vraagt om goed onderhoud. Graag werk ik samen met andere coaches en projecten omdat ik geloof in elkaar versterken en van elkaar leren.

Samen met jou (en jouw ouders) kijk ik door een positieve bril naar passende mogelijkheden. Ik verwacht van jou daarin de nodige pro-activiteit, het gaat immers om jouw toekomst! Met veel plezier coach ik jongeren bij het studie(her)keuzeproces, plan tussenjaar en talentontwikkeling. 

Jongeren vanuit zelfinzicht, persoonlijke talenten & plezier bewust keuzes laten maken is mijn missie!   

Als ik zelf mijn studiekeuze opnieuw zou doen zou ik me beter laten informeren en voorbereiden, er zijn zoveel mooie studies dus mogelijkheden en kansen. Hoe prettig is het om op een goede en fijne manier toekomstgericht te kijken, hoe stevig sta je dan om deze nieuwe spannende stap aan te kunnen gaan. Het geeft een boost voor jouw zelfvertrouwen! Door bewust te kunnen kijken naar jezelf, iets wat je niet leert in het onderwijs, kun je betere keuzes maken. Keuzes die goed bij jou passen en waar je blij van wordt, zodat de weg open ligt voor ontwikkeling en plezier op een ontspannen manier. 

Reviews 

Leuk als je FLOOOW Coaching volgt op social media, daar kun je ook meer reviews vinden. Instagram is mijn persoonlijke favoriet https://instagram.com/flooow_keuzecoach?utm_medium=copy_link